EN

Jak si vychutnat seniorská léta

Mezilidské vztahy v seniorském věku

Tamara Tošnerová


Každá životní etapa může být příjemná, i stáří, záleží to především na nás
Chcete se i v pokročilém věku cítit šťastní, spokojení a obklopení blízkými lidmi? Autorka, odbornice na problematiku seniorů, otevřeně píše o manželství i mimomanželských vztazích mezi seniory, poradí vám, jak se vyrovnat se ztrátou blízké osoby či s odchodem dospělých dětí, jak pečovat o nemocné. Vynecháno není ani téma mezigeneračních vztahů, výměna rolí v rodině a mnohá jiná témata.

Detailní informace

Žánr senioři
Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788025121047
Datum vydání 07.04.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,427
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chcete se i v pokročilém věku cítit šťastní, spokojení a obklopení blízkými lidmi? Autorka, odbornice na problematiku seniorů, vám za pomoci svých známých, přátel a dalších lidí ochotných podělit se o své osobní příběhy a zkušenosti, prozradí, jak na to. Nečekejte nic světoborného a velkého, vždyť i velké věci jsou skryty v maličkostech. Co vám chce kniha říci? Stářím život nekončí!

Stáří je jen další etapou života, i když možná o něco těžší, ve které to jste stále vy, stále máte ty své starosti i radosti, stále se můžete strachovat o budoucnost anebo se radovat z toho, co vám přináší každý nový den. Můžete se přestěhovat na venkov nebo do města, kam vás jen srdce táhne. Můžete pracovat, dokud vám budou síly a chuť k tomu stačit, můžete svůj volný čas věnovat vnoučatům, ale můžete jej také věnovat sobě a najít svá dosud skrytá nadání. Můžete se nebát internetu a dalších vymožeností dnešní doby, a tak držet krok se svými vnoučaty. Mezi námi, ony vám s tím jistě rády pomohou.

Držíte v ruce knihu, která je živá, plná energie a chuti do života. Je to tím, že její text není jen pouhým zamyšlením nad stárnutím. Jedná se o knihu spletenou z konkrétních příběhů konkrétních lidí. Co jiného může k lidem lépe promlouvat než život sám se svými radostmi i starostmi, možnostmi i nemožnostmi, zármutkem a veselím?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM