EN

Zdeněk Svěrák – POVÍDKY + NOVÉ POVÍDKY (dárkové balení)

Zdeněk Svěrák


POVÍDKY a NOVÉ POVÍDKY Zdeňka Svěráka v exkluzivním dárkovém balení.
K napsání povídek inspiroval Zdeňka Svěráka sám život. Zaslechnutá věta, odvyprávěná historka nebo útržek rozhovoru se staly jádrem příběhu, který autor rozvinul s typickou hravostí. V příbězích se jistě poznáte i vy. Kdokoli z nás se mohl někdy v životě dostat do podobné situace jako hlavní hrdinové jednotlivých příběhů. POVÍDKY a NOVÉ POVÍDKY Zdeňka Svěráka v exkluzivním dárkovém balení.

Detailní informace

Žánr povídka
Jazyk čeština
Počet stran 4
EAN 9788025316344
Datum vydání 17.10.2012
Věk od 0
Formát 303x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,703
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

K napsání povídek inspiroval Zdeňka Svěráka sám život. Zaslechnutá věta, odvyprávěná historka nebo útržek rozhovoru se staly jádrem příběhu, který autor rozvinul s typickou hravostí. V příbězích se jistě poznáte i vy. Kdokoli z nás se mohl někdy v životě dostat do podobné situace jako hlavní hrdinové jednotlivých příběhů.

POVÍDKY a NOVÉ POVÍDKY Zdeňka Svěráka v exkluzivním dárkovém balení.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Zdeněk Svěrák

Zdeněk Svěrák

Zdeněk Svěrák je oblíbený český dramatik, scenárista, herec, autor písničkových textů a spisovatel. Je také jedním z tvůrců nesmrtelného Járy Cimrmana. Za svou literární tvorbu získal řadu ocenění, je trojnásobným nositelem ceny čtenářů Magnesia Litera. Mezi jeho nejčtenější knihy patří Povídky, Nové povídky, Po strništi bos, Pan Buřtík a pan Špejlička a Filmové příběhy. Stojí také za večerníčkovým seriálem Radovanovy radovánky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM