EN

Obrazy ze Starého zákona (audiokniha)

CD audio

Renáta Fučíková


Od stvoření světa po cestu do zaslíbené země
Autorská kniha Renáty Fučíkové přibližuje současným jazykem starodávné biblické příběhy, které se staly součástí tří světových náboženství a základem kulturní historie lidstva. Poslech krátkých kapitol v interpretaci Lukáše Hlavici se může stát společným rodinným zážitkem a školním vodítkem k pochopení významných děl světového umění.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Interpret Lukáš Hlavica
Délka 86 hodin 0 minut
Jazyk čeština
Počet stran 0
EAN 8594050421608
Datum vydání 09.11.2015
Věk od 8
Formát 140x125 mm
Nakladatelství ALBATROS
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,05
Typ CD audio

Příběhy ze Starého zákona v interpretaci Lukáše Hlavici

Kniha Renáty Fučíkové přibližuje současným jazykem starodávné příběhy z Levanty, Mezopotámie a Egypta. Mýtus o stvoření světa, mýtus o potopě, stejně jako vyprávění o putování pastevců, o utrpení a vysvobození otroků, o založení nové říše, o jejím pádu i obnově se staly součástí tří světových náboženství a základem kulturní historie lidstva. Poslech krátkých kapitol v interpretaci Jiřího Somra se může stát společným rodinným a školním vodítkem k pochopení významných děl světového umění.

Celková délka 1 hodina 26 minut

Čte: Lukáš Hlavica

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Renáta Fučíková

Renáta Fučíková

Renáta Fučíková patří mezi nejvýraznější současné české tvůrce autorských knih pro děti. Studovala na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze, v ateliéru ilustrace a užité grafiky v letech 1982–1988. Zabývá se ilustrováním knih pro děti, učebnic, časopisů. Spolupracuje s Českou poštou, dosud vytvořila šest poštovních známek. Za svou práci získala řadu ocenění, včetně mezinárodních. Pravidelně získává ocenění v soutěži Zlatá stuha.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM