EN

Garpíškoviny

Barbara Nesvadbová


Orginální pohádky oblíbené české spisovatelky pobaví nejen děti, ale i jejich (pra)rodiče.
Bára Nesvadbová se po řadě dospěláckých bestsellerů vrhla na knížku pro děti. Napsala veselé pohádky o hodném, dobromyslném, lidi i zvířata milujícím retrívrovi Garpovi, který se od narození dívá na lidský svět a události, které přináší, svýma očima.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788026705260
Datum vydání 23.11.2015
Věk od 6
Formát 190x215 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,452
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Orginální pohádky oblíbené české spisovatelky pobaví nejen děti, ale i jejich (pra)rodiče.

Veselé pohádky o hodném, dobromyslném, lidi i zvířata milujícím retrívrovi Garpovi, který je víc člověk než pes. Garp se z malého bytu z města přestěhuje s rodinou do domu na venkově. Poznává zcela nový život. Parky a restaurace vyměnil za louku a les. Paradoxně se musí hodně učit mít rád nové prostředí. Zjišťuje, že přestěhovat se neznamená ztratit přátele. Že pes může milovat kočky. Že mimino není konkurence. A že lidi jsou stejně fajn jako psi. Svojí laskavou povahou dokáže zkrotit nejen velkého nepřítele v podobě myši, ale i uzdravit zraněné koťátko a hlavně – překonat svůj vlastní strach. Dospět.

Ráno jsme se dlouho váleli v posteli a najednou Bibi škemrá. „Maminko, maminečko, já bych si moc přála koťátko. Víš, ty dvě, které přišly, jsem nezažila vyrůstat,“ žadonila.

A když jsem viděl Střední, jak na ni kouká, jak se usmívá, nic neříká, došlo mi, že nejenže už jsem pro celou ves kočkomil, ze mne se postupem času stane kočičí chůva!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Barbara Nesvadbová

Barbara Nesvadbová

Barbara Nesvadbová se narodila v rodině dvou lékařů, její otec Josef se ale věnoval také literární tvorbě a byl úspěšným autorem sci-fi. Barbara vystudovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy. Roku 1997 vydala svou prvotinu Řízkaři a poté následovaly další knihy, mimo jiné Bestiář, Pohádkář (oba tituly byly na základě jejího scénáře úspěšně zfilmovány), Pralinky, Laskonky a mnoho dalších. Je členem správní rady občanských sdružení Etincelle a Startujeme.cz, která podporují zaměstnávání mentálně handicapovaných spoluobčanů, v rámci spolupráce realizovala koncept kaváren Mezi řádky a Bez konce. Je zakladatelkou nadačního fondu Be Charity, který pomáhá s péčí o děti s hendikepem a po úrazech. Napsala šestnáct knih, z toho dvě pro děti: Garpíškoviny a Tři maminky a tatínek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM