EN

Království popela

Sarah J. Maasová


Poslední bitva je tady. Šestý díl bestsellerové série Skleněný trůn.
Aelin riskovala vše, aby zachránila svůj lid a ty, které miluje. Zaplatila za to strašlivou cenu a teď je uvězněna v kovové rakvi a mučena. Pouze vědomí, že na ní závisí osud všech, jí brání v tom, aby podlehla. Aedion a Lysandra zůstávají poslední, kteří chrání Terrasen před naprostým zničením. Chaol, Manon a Dorian jsou roztroušeni po celém kontinentu a musí sami volit cestu k naději na spásu. Až se všechny cesty spojí, čeká je velká bitva.
Získaná ocenění:
HumbookAwards, 2020, Young adult kniha roku 2019
HumbookAwards, 2020, Nejlepší fantasy nebo sci-fi kniha roku 2019
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 7
Jazyk čeština
Původní název Throne of Glass 6
Původní jazyk angličtina
Překladatel Ivana Svobodová
Počet stran 976
EAN 9788075448248
Datum vydání 05.08.2019
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,712
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Aelin riskovala vše, aby zachránila svůj lid a lidi, které miluje. Zaplatila za to strašnou cenu a teď je uvězněna v kovové rakvi a mučena. Pouze vědomí, že na ní závisí osud všech, jí brání v tom, aby podlehla. Aedion a Lysandra zůstávají poslední, kteří brání Terrasen před naprostým zničením. Chaol, Manon a Dorian jsou roztroušeni po celém kontinentu a musí sami volit cestu k naději na spásu. Až se všechny cesty spojí, čeká je velká bitva.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Skleněný trůn"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová v současné době žije v Bucks County v Pensylvánii. Má nezdravou zálibu v disneyovkách a špatné pop music. Miluje pohádky a balet a pije příliš mnoho čaje. Ráda objevuje historii a krásnou krajinu Pensylvánie společně se svým manželem a jejich psím společníkem. Literární svět dobyla svou sérií Skleněný trůn, kterou začala psát už v šestnácti letech.
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - Království popela

„...Wow...jedním slovem prostě wow. To bylo neskutečné. To čekání se opravdu vyplatilo. Nic mě od této knížky nemohlo odtrhnout. Skvěle popsané. Ty bitvy, kameny Sudby, zase bitvy, setkání, loučení... Mám pocit, že Maasová dokázala něco úžasného, opět se překonala. (…) Kdyby šlo dá více jak 5 hvězdiček, tak je dám. Skvělé zakončení série (jedno z nejlepších jaké jsem kdy četla). Těm z vás, kdo ješ...
NAPIŠTE NÁM