EN

Dvojčata na stopě - Tajemný kód

Josef Hendrych


2. díl detektivní série pro čtenáře, kteří mají rádi záhady a luštění. Prostřednictvím zapeklitých úkolů se totiž mohou do řešení případu sami zapojit!
Dvojčata Kája a Petr dostanou za úkol provést po Praze jejich vzdálenou sestřenici Betty. V domě, kde bydlí u své tety, se shodou náhod ocitnou v bytě nerudného souseda pana Štajna. Na obraze s výjevem alchymistické dílny, který mu visí v pokoji, objeví zvláštní kód. Touha po jeho rozluštění odstartuje neuvěřitelné dobrodružství … Detektivka pro ty, kdo mají rádi záhady a luštění a chtějí se do řešení případu sami zapojit!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Bohumil Fencl
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788025335703
Datum vydání 08.02.2018
Věk od 9
Formát 148x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,3
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dvojčata Kája a Petr dostanou za úkol provést po Praze jejich vzdálenou sestřenici Betty, která přijela na návštěvu až z daleké Austrálie. V domě, kde bydlí u své tety, se shodou náhod ocitnou v bytě nerudného souseda pana Štajna. Na obraze s výjevem alchymistické dílny, který mu visí v pokoji, objeví zvláštní kód. Touha po jeho rozluštění odstartuje dobrodružství, jaké dosud nezažili…

Napínavá detektivka pro čtenáře, kteří mají rádi záhady a luštění. Prostřednictvím zapeklitých úkolů se totiž mohou do řešení případu sami zapojit!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Dvojčata na stopě"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM