EN

Zločin slečnám nesluší

Případy pro W + W

Robin Stevensová


Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie!
Daisy Wellsová a Hazel Wongová se rozhodly založit supertajný detektivní klub. Chybí jim však záhady, které by mohly řešit. Pak ale Hazel najde v tělocvičně mrtvou učitelku, a než na místo dorazí i Daisy, tělo je pryč. Dívky jsou přesvědčené, že nešlo o nehodu, a tak se pustí do vyšetřování vraždy. Aby celou záhadu rozlouskly, musí využít všechny své špiónské triky! Podaří se jim odhalit vraha? A ustojí jejich přátelství i ty nejtěžší zkoušky?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Murder Most Unladylike
Původní jazyk angličtina
Počet stran 336
EAN 9788025336564
Datum vydání 12.04.2018
Věk od 10
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,485
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie.

Přiznejme si, že život na dívčí internátní škole může být celkem nuda. Možná právě proto se Daisy Wellsová a Hazel Wongová rozhodnou založit tajný detektivní klub. Bude přece super řešit vzrušující záhady! Jenže ono se dál nic neděje – pokud tedy nepočítáme zmizelou kravatu jejich spolužačky Lavinie.

Pak ale Hazel najde v tělocvičně bezvládně ležet učitelku Bellovou. Když se po chvilce vrátí i s Daisy zpět, tělo je pryč. Dívkám je hned jasné, že tady došlo ke zločinu!

Bude třeba vypátrat, kdo za tím stojí – jen na škole má motiv hned několik lidí. Ale jak dokázat, že učitelku někdo zabil, když tělo zmizelo a na první pohled se vlastně vůbec nic nestalo?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Případy pro W + W"

Hodnocení čtenářů

Lucie Kopalová
Velmi pěkná kniha.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Robin Stevensová

Robin Stevensová

Robin Stevensová se narodila v Kalifornii, ale ve třech letech se přestěhovala s rodiči do Oxfordu v Anglii. Než se stala autorkou detektivních románů na plný úvazek, pracovala v knihkupectví a jako redaktorka v nakladatelství Egmont. Svůj první román Zločin slečnám nesluší (Případy pro W + W) sice napsala kvůli soutěži National Novel Writing Month, ovšem agentuře ho neposlala. Autorčinu práci na detektivkách ovlivnila také slavná Agatha Christie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM