EN

Nová cesta do pravěku

Průvodce světem dinosaurů

Vladimír Socha


Vydejte se na cestu do druhohor, doba dinosarů se otevírá
Zkusili jste si už představit, jaké by to bylo, podívat se do doby impozantních dinosaurů? Pozorovat zblízka obrněného stegosaura, utíkat před děsivým tyranosaurem nebo si pohladit roztomilé opeřené dinosaurky? Až doteď to byla jen čirá fantazie. Nyní můžete získat reálnou představu, jaké by bylo cestovat do světa dinosaurů. Staňte se teď turisty vydávající se na dobrodružnou a často nebezpečnou cestu časem.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Petr Modlitba
Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788026424949
Datum vydání 18.04.2019
Věk od 6
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,538
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zkusili jste si už představit, jaké by to bylo, podívat se do dávnověku Země? Třeba do doby impozantních dinosaurů? Pozorovat zblízka obrněného stegosaura nebo triceratopse, utíkat před děsivým tyranosaurem, zaplavat si s ichtyosaury, proletět se na rogalu spolu s obřími ptakoještěry nebo si pohladit roztomilé opeřené dinosaurky? Až doteď to byla jen čirá fantazie.

Nyní můžete získat reálnou představu, jaké by to bylo cestovat do světa dinosaurů.

Staňte se turisty vydávající se na dobrodružnou a často nebezpečnou cestu časem. Víte, co s sebou musíte mít? Co vás může ohrozit? Které dinosaury můžete bezpečně pozorovat zblízka, které v pancéřovém voze a které raději jen z vrtulníku?

Vydejte se na cestu, doba dinosaurů se otevírá…

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vladimír Socha

Vladimír Socha

Vladimír Socha (* 1982 v Hradci Králové) je publicista, pedagog, autor populárně-naučné literatury a popularizátor paleontologie i přírodních věd jako takových. Absolvoval Univerzitu Hradec Králové, působí zejména jako lektor a pedagog. Pravidelně přednáší v různých vzdělávacích institucích, přispívá články do populárně naučných periodik a vystupuje v pořadech Českého rozhlasu. V roce 2009 se účastnil vykopávek pozdně křídových dinosaurů v souvrství Hell Creek pod vedením Museum of the Rockies v americké Montaně. Publikoval řadu odborných titulů a několik knížek o dinosaurech a pravěku pro děti. Věnuje se rovněž překládání knih s historickým a přírodovědným zaměřením. Jeho hlavními zájmy jsou paleontologie obratlovců, dějiny přírodních věd, astronomie a historie obecně. V nakladatelství Vyšehrad vyšla jeho kniha Dinosauři v Čechách (2017) s působivými ilustracemi Vladimíra Rimbaly.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM