EN

Občanský a společenskovědní základ

Přehled středoškolského učiva

Ladislav Buček, Jan Mochťák, Ivana Rabinská, Jiří Svoboda, Kolektiv, Klára Ille, Klára Hamuľáková


Vše, co maturant ze společenských věd může chtít, přehledně v jedné knize!
Především středoškolským studentům připravujícím se k maturitě z předmětu Občanský a společenskovědní základ určitě přijde vhod tato publikace, která je zpracována jako moderní a ucelený přehled středoškolského učiva z oblasti psychologie, sociologie, politologie, práva, ekonomie, filosofie a europolitiky. Publikace určitě najde oblibu i mezi čerstvými posluchači vysokých a vyšších škol, pro které poslouží například jako sada odborných materiálů pro opakování základů jednotlivých oblastí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788026614012
Datum vydání 11.03.2019
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,553
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Zvláště studenti středních škol, kteří se svědomitě připravují k maturitním zkouškám, ocení tuto publikaci k předmětu Občanský a společenskovědní základ. Učebnice je zpracována jako ucelený přehled středoškolského učiva.

Dílo z pera kolektivu zkušených středoškolských a vysokoškolských učitelů přehlednou formou přibližuje základní témata a otázky z oblasti

* psychologie,

* sociologie,

* politologie,

* práva,

* ekonomie,

* europolitiky,

* filosofie,

* etiky.

Učebnice byla zpracována podle aktuálních kurikulárních dokumentů Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR a je v souladu se současnou úrovní poznání ve všech oblastech společenských věd.

Jsme si však jisti, že sada těchto odborných materiálů osloví také čerstvé posluchače vysokých a vyšších odborných škol.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM