Domácí sýry, 2. rozšířené vydání
Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani...
Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!
Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!
Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, koupit mléko, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy.
Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, zjistíte, jakých chyb se vyvarovat, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky za sýrovou turistikou, a naleznete zde také hodně zajímavých receptů, v nichž své sýrové výrobky uplatníte.
Postupy jsou doplněny názornými postupovými fotografiemi, fotografie u receptů ve vás vyvolají chutě pustit se do díla.
Autorka Petra Rubášová žije v jižních Čechách na farmě Mlsná ovečka (mlsnaovecka.cz), společně s manželem chová ovce a mnoho dalších domácích zvířat, vyrábí domácí ovčí sýry a produkty z medu a bylinek, včelaří, provozuje agroturistiku, miluje přírodu a chození po horách. Napsala již knihy Zvířata v zahradě - pro radost i užitek, Bylinky české zahrádky a Domácí medová kuchařka.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit