EN

Noc, kdy padaly hvězdy

Radka Zadinová


Láska dokáže zahojit i ty nejhlubší rány
Diana se po dvouměsíčním pobytu v sanatoriu vrací na rodinný ranč. Má ale dojem, že tam nikoho nepoznává. A nepoznává ani sama sebe. Jak se má vyrovnat s tím, že o všechno přišla? Dokáže ještě někdy milovat? Adeptů je hned několik. Libor, kterého táta přijal na výpomoc, tajemný Fantom, který jí píše na Facebooku. Anebo brigádník Matt, v jehož očích se asi utopí… Diana se musí postavit strachu, že nemůže nikomu věřit. Může ale důvěřovat sama sobě?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Daniela Pavlíková
Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788026422372
Datum vydání 19.11.2018
Věk od 12
Formát 124x196 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,399
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Diana se po dvouměsíčním pobytu v sanatoriu vrací na ranč U Sedmi strak, ale má dojem, že tam nikoho nepoznává. Nejděsivější je, že nepoznává ani sama sebe. Její život, jak ho znala, nadobro skončil. Jak se má vyrovnat s tím, že o všechno přišla? Má vůbec cenu snažit se najít nový smysl života? Pomůže jí v tom Libor, kterého táta přijal na výpomoc ve stájích, či tajemný Fantom, který jí píše na Facebooku? Možná tu trpkou prázdnotu vyplní brigádník Matt, v jehož něžných očích by se dokázala utopit… Může ale někomu z nich skutečně důvěřovat? A dokáže ještě vůbec důvěřovat sama sobě?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radka Zadinová

Radka Zadinová

Radka Zadinová knihy zkrátka miluje. I proto pracuje jako knihovnice a navíc píše knihy pro ženy a mládež. Práce s lidmi ji baví a práce s knížkami je pro ni splněný sen. Odjakživa si přála dvě věci – být knihovnicí a spisovatelkou... Žije na úpatí Krušných hor se třemi dětmi.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM