EN

Ulička hanby (audiokniha)

Vlastimil Vondruška


Kdo zavraždil vlivného člena královského dvora?
Kdysi mu pomohla a nyní potřebuje pomoc sama… S majitelkou luxusního nevěstince na Starém Městě pražském se královský písař Jiří Adam z Dobronína v mládí znal. Nyní se se svým pomocníkem bakalářem Petrem a jeho ženou Rozárkou pouští do pátrání po vrahovi zámožného šlechtice, vlivného člena královského dvora, který byl zavražděn přímo v jejím domě. Postupně se dostávají na světlo nehezké skutky, které spojují pražskou spodinu a skupinu královských úředníků.

Detailní informace

Délka 2 hodin 17 minut
Jazyk čeština
EAN 8594015312781
Datum vydání 12.10.2015
Věk od 15
Formát 140x125 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,055
Typ CD audio

Kdysi mu pomohla a nyní potřebuje pomoc sama… S majitelkou luxusního nevěstince na Starém Městě pražském se královský písař Jiří Adam z Dobronína v mládí znal. Nyní se se svým pomocníkem bakalářem Petrem a jeho ženou Rozárkou pouští do pátrání po vrahovi zámožného šlechtice, vlivného člena královského dvora, který byl zavražděn přímo v jejím domě. Postupně se dostávají na světlo nehezké skutky, které spojují pražskou spodinu a skupinu královských úředníků. Záhy půjde všem zúčastněným o život, protože proti nim stojí bezohledný zločinec.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vlastimil Vondruška

Vlastimil Vondruška

PhDr. Vlastimil Vondruška, CSc. se věnuje především beletrii (historické životopisné a detektivní romány). Vydává rovněž populárně naučné knihy. Jeho nejúspěšnějším titulem je čtyřdílná Přemyslovská epopej.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM