EN

Karamelová džungle

Tereza Salte


Štěstí je volba. Od autorky bestselleru Šlehačková oblaka a blogu TerezaInOslo.
Tereza se na sklonku třicítky znovu ocitá na startovní čáře, ale svých snů se nehodlá vzdát. Místo aby budoucnost plánovala, nechá se vést intuicí. Narychlo sbalí svůj život do pár kufrů a se svým mužem Johnem Erikem se přestěhuje z poklidného Osla do pulzující Prahy. Obstojí jejich pohodový skandinávský přístup v džungli českého byznysu? Řada nečekaných zkušeností je dovede až za poznáním, že jestli něco vážně chtějí, musejí brát překážky jako výzvy.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788026718932
Datum vydání 15.10.2020
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,404
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Tereza Salte si ráda maluje svůj život podle snů, ke kterým mnohdy vede velmi klikatá a strastiplná cesta. Ve své druhé knize vypráví příběh o společném podnikání se svým norským manželem a vkládá do něj vzpomínky na dětství a na své fascinující cesty. Tentokrát Tereza a John Erik opouštějí Oslo, stěhují se do Prahy a rozhodnou se vstoupit do džungle byznysu. Bez jakýchkoli zkušeností s podnikáním, ale s velkým nadšením zakládají firmu a hledají životní balanc a štěstí. Kniha vás vtáhne do soukromí dvou mladých lidí, kteří se vzájemně doplňují, učí a touží do svého života vrátit kousek skandinávské pohody.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tereza Salte

Tereza Salte

Od pěti let se věnovala gymnastice a stala se mistryní České republiky i Norska. Vystudovala politologii na FF UK. V roce 2011 se přestěhovala do Osla, kde absolvovala magisterské studium. V Oslu žila až do roku 2015, poté se se svým norským manželem John Erikem vrátila do Prahy, kde momentálně společně provozují agenturu Elite Bloggers a vychovávají syna Williama. Její blog TerezaInOslo zvítězil v letech 2014 a 2015 v anketě Czech Blog Awards v kategorii Life. V roce 2019 získal Terezin podcast V oblacích nejvyšší ocenění v soutěži Podcast roku v kategorii Lifestyle. Čtenářského úspěchu se dočkala i její knižní prvotina Šlehačková oblaka.
Zobrazit profil autora

Recenze

ctenipodlavici.cz - Tereza Salte – Karamelová džungle

„Karamelová džungle je oproti první knize mnohem vyzrálejší a působí i pokorněji.“
NAPIŠTE NÁM