EN

Deník malého poseroutky 7 (audiokniha)

Jeff Kinney, Václav Kopta


Poslechněte si Deník malého poseroutky už posedmé!
Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Greg se ze všech sil snaží najít holku, s kterou by na něj šel, a bojí se, že zůstane na ocet. Jeho nejlepší kamarád Rowley taky nemá růžové vyhlídky, ale to je chabá útěcha. Nečekanou souhrou náhod se to Gregovi nakonec podaří a páté kolo u vozu je Rowley. Ovšem toho večera se odehraje spousta věcí a nakonec není tak docela jisté, kdo vlastně bude mít štěstí v lásce.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Interpret Václav Kopta
Délka 76 hodin 0 minut
Číslo dílu 7
Jazyk čeština
Původní název Diary of a Wimpy Kid 7
Překladatel Veronika Volhejnová
Počet stran 0
EAN 8594050427488
Datum vydání 03.06.2019
Věk od 11
Formát 140x125 mm
Nakladatelství COOBOO
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,091
Typ CD audio

Láska je ve vzduchu – ale co to znamená pro Grega Heffleyho?

Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Greg se ze všech sil snaží najít holku, s kterou by na něj šel, a bojí se, že zůstane na ocet. Jeho nejlepší kamarád Rowley taky nemá růžové vyhlídky, ale to je chabá útěcha.

Nečekanou souhrou náhod se to Gregovi nakonec podaří a páté kolo u vozu je Rowley. Ovšem toho večera se odehraje spousta věcí a nakonec není tak docela jisté, kdo vlastně bude mít štěstí v lásce.

Další tituly z řady "Deník malého poseroutky"

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jeff Kinney

Jeff Kinney

Jeff Kinney je vývojář a designer online her a autor poseroutkovských bestsellerů, které se všechny pravidelně umisťují na prvním místě v žebříčku prodejnosti The New York Times. Časopis Time ho v roce 2009 zařadil mezi stovku nejvlivnějších lidí na světě. Dětství strávil ve Washingtonu, nyní žije v jižním Massachusetts se svou manželkou a dvěma syny.
Zobrazit profil autora

Václav Kopta

Václav Kopta

Český herec a muzikant je synem slavného textaře Pavla Kopty. Po vystudování Pražské konzervatoře účinkoval nejvíce v divadlech, ale objevoval se i ve filmech a seriálech. Největší popularitu mu přinesl dnes již kultovní film Sněženky a machři. Žije v Praze a je ženatý s herečkou Simonou Vrbickou, se kterou vychovává dvě dcery.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM