EN

Proč máma nadává (audiokniha)

Gill Sims


Humorný román pro všechny rozčílené mámy
Děti už úplně zdivočely, dům vypadá jako po výbuchu a manžel nikdy není doma. Jako by toho nebylo málo, máma si našla novou výzvu – práci v kolektivu plném mladých a nadějných lidí. To jí působí starosti, jestli ve svých dvaačtyřiceti letech zvládne vstát ze sedacího vaku s potřebnou důstojností. Dokáže se máma prosadit v nové práci a zároveň udržovat rodinu v chodu? A najde si přitom pořád čas na příležitostný gin a tonik? Pravděpodobně ne.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Interpret Zuzana Slavíková
Délka 12 hodin 10 minut
Původní název Why Mummy Swears: The Struggles of an Exasperated Mum
Původní jazyk angličtina
EAN 8594050427402
Datum vydání 16.05.2019
Věk od 0
Formát 140x125 mm
Hmotnost 0,052
Typ CD audio

Mámino manželství prochází krizí, děti zcela zdivočely a dům vypadá jako po výbuchu. Jenom pes jí zůstává stále věrným společníkem.

Jako by toho nebylo málo, máma si našla novou životní výzvu – práci pro čerstvě rozjetou firmu plnou mladých a nadějných lidí, což jí mimo jiné přináší starosti, jestli ve svých čtyřiceti dvou letech zvládne vstát ze sedacího vaku s potřebnou důstojností a zda jí projde, když si do práce obleče kalhoty připomínající tepláky. V novém prostředí se také nějak (omylem) uvedla jako svobodná večírková královna, která nemusí běhat domů za dětmi, a teď neví, jak z toho ven, aby se naprosto neznemožnila…

Dokáže máma zachovat v práci zdání nezávislosti a zároveň udržovat rodinu v chodu? A najde si stále čas na příležitostný gin a tonik?

Pravděpodobně ne.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Gill Sims

Gill Sims

Gill Sims je autorkou slavného a mimořádně úspěšného blogu a facebookové stránky Peter and Jane. Žije ve Skotsku se svým manželem, dvěma dětmi a dvěma border teriéry, protože jeden border teriér jí evidentně nezpůsobil dost potíží. Mezi její zájmy patří (kromě popíjení vína) trávení času na sociálních sítích, hledání ztraceného mládí a jednoho ze psů, když se rozhodne sám vydat na jednu ze svých pravidelných potulek, zatímco se snaží zabránit druhému psovi, aby sežral kdejaký humus. Její debut Proč máma pije se stal bestsellerem roku 2017 podle žebříčku britského týdeníku The Sunday Times a byl nominován na debutový román roku British Book Awards. V žebříčku The Sunday Times se umístily i následující knihy v sérii Proč máma nadává, Proč je mámě všechno u ***! a Proč máma zase pije.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM