EN

Domácí špajzka

100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek

Kamila Procházková


Naplňte svou špajzku vlastnoručně připravenými domácími lahůdkami!
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o 5 základních způsobech uchovávání potravin, ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani přehledné desatero úspěšné a bezpečné domácí konzervace.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 312
EAN 9788026426981
Datum vydání 14.10.2019
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,904
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace.

• 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení)

• chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub

• 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM