Těstoviny - kuchařka
Pokud často přemýšlíte, co doma navařit, nebo chcete zkusit něco nového, v této knize najdete spoust...
80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné!
80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné!
Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných pokrmů - od snídaně až po večeři - včetně polévek, dezertů a nápojů. Hromadu z nich naleznete v této knize známé české foodblogerky reBarbora´s kitchen, která umí nejen úžasně vařit, ale i fotit.
Barbora Říhová (rebarboraskitchen.com) sbírá a shromažďuje zajímavé recepty, aby je pak s drobnými obměnami předávala dál svým sledujícím na blogu i Facebooku. Miluje maso i sladkosti a protože je kreativní, umí jídla krásně naaranžovat, servírovat a případně i zabalit - proto již před časem napsala inspirující a užitečnou knihu Jedlé dárky - https://www.albatrosmedia.cz/tituly/38243420/jedle-darky-od-rebarboraskitchen/.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit