EN

Super jednoduché veganské sýry

Janice Buckingham


Lahodné a zdravé rostlinné sýry snadno a z dostupných ingrediencí
Od dob, kdy se výroba veganských sýrů pojila s prapodivnými surovinami, které nebyly k sehnání a spoustou drahého náčiní uplynulo už mnoho času. V knize Super jednoduché veganské sýry najdete snadné recepty, podle nichž si vyrobíte ty nejkrémovější a nejchutnější rostlinné sýry, které bez potíží ustojí i srovnání se sýry tradičními. Pusťte se do výroby chuťovek zahrnujících klasiky jako zrající parmezán, cizrnový čedar nebo cottage. A to vše jen z běžne dostupných rostlinných surovin!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Super easy vegan cheese cookbook
Původní jazyk angličtina
Počet stran 136
EAN 9788026426547
Datum vydání 19.08.2019
Věk od 12
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,316
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Od dob, kdy se výroba veganských sýrů pojila s prapodivnými surovinami, které nebyly k sehnání, a spoustou drahého náčiní, uplynulo už mnoho času. V knize Super jednoduché veganské sýry najdete snadné recepty, podle nichž si vyrobíte ty nejkrémovější a nejchutnější rostlinné sýry, které bez potíží ustojí i srovnání se sýry tradičními.

Pusťte se do výroby chuťovek zahrnujících klasiky jako zrající parmezán, cizrnový čedar nebo cottage a zjistěte, že k přípravě nemléčných dobrot můžete upotřebit kromě ořechů a semínek také luštěniny nebo květák. A nepotřebujete k tomu o moc víc než výkonný mixér a ingredience, které snadno seženete v supermarketech nebo prodejnách se zdravou výživou.

JANICE BUCKINGHAMOVÁ je šéfkuchařka, food bloggerka a zakladatelka značky Flora Fromage, pod níž vyrábí veganské sýry. S vášní se věnuje tvorbě receptů pro svůj blog, akce, na nichž zajištuje catering, ale i pro výuku ve svých kuchařských kurzech. Její výtvary najdete na stránkách DailyClove.com nebo na Instagramu pod označením @DailyClove.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM