Víc než jen asijská kuchařka
Po úspěchu „Víc než jen vietnamské kuchařky“ je tu další díl plný receptů, které oživují příběhy gas...
Lahodné a zdravé rostlinné sýry snadno a z dostupných ingrediencí
Od dob, kdy se výroba veganských sýrů pojila s prapodivnými surovinami, které nebyly k sehnání, a spoustou drahého náčiní, uplynulo už mnoho času. V knize Super jednoduché veganské sýry najdete snadné recepty, podle nichž si vyrobíte ty nejkrémovější a nejchutnější rostlinné sýry, které bez potíží ustojí i srovnání se sýry tradičními.
Pusťte se do výroby chuťovek zahrnujících klasiky jako zrající parmezán, cizrnový čedar nebo cottage a zjistěte, že k přípravě nemléčných dobrot můžete upotřebit kromě ořechů a semínek také luštěniny nebo květák. A nepotřebujete k tomu o moc víc než výkonný mixér a ingredience, které snadno seženete v supermarketech nebo prodejnách se zdravou výživou.
JANICE BUCKINGHAMOVÁ je šéfkuchařka, food bloggerka a zakladatelka značky Flora Fromage, pod níž vyrábí veganské sýry. S vášní se věnuje tvorbě receptů pro svůj blog, akce, na nichž zajištuje catering, ale i pro výuku ve svých kuchařských kurzech. Její výtvary najdete na stránkách DailyClove.com nebo na Instagramu pod označením @DailyClove.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit