EN

Houpačky

Lucie Konečná


Nejen mladí a krásní vedou tajné životy
Zdena a Jiřina jsou nerozlučné kamarádky, které nežehrají na svůj pokročilý věk a chtějí si zbytek života pořádně užít. Ulítávají na erotické seznamce, vychutnávají si víno, hledají vášeň v mužské náruči – a klidně kvůli tomu všemu ujedou na kole sto dvacet osm kilometrů. Cestu jim komplikuje jen zdravotní stav Zdeny, která trpí počáteční fází Alzheimerovy choroby. Tu však, aspoň na chvíli, zažene omamná vůně trávy. Kdy jindy se odvázat než teď?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788026719496
Datum vydání 14.01.2021
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,27
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Ženské přátelství existuje. Jsou dvě. Jiřina a Zdena. Pijí víno, ujíždějí na erotické seznamce a touží se ještě aspoň jednou ocitnout v mužské náruči. Jedou kvůli tomu na kole sto dvacet osm kilometrů. Cestu jim komplikuje Zdenin zdravotní stav, trpí počáteční fází Alzheimerovy choroby. Tím spíš si chce užít každou chvíli. Začne kouřit marihuanu, protože je dobrá na mozek. Přesto se nevyhne kolapsu. Jiřina ji zase vytáhne zpátky do života. Dokud existuje cíl, ještě se neumírá.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lucie Konečná

Lucie Konečná

Vystudovala scenáristiku a dramaturgii na FAMU. Je autorkou televizních filmů a seriálů (Ordinace v růžové zahradě, Svatby v Benátkách, Přístav, Ententýky, Tísňová linka). Píše blog …zase ta Lucie, přispívá do několika magazínů a připravuje celovečerní film a seriál pro Českou televizi. V roce 2019 jí vyšla kniha Vířivka. Je vášnivou sběratelkou starožitných vánočních ozdob.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM