EN

Marie Terezie B1/B2

Maria Theresa: The Blessed Empress

Sabrina D. Harris


Životní příběh velké panovnice v češtině a v angličtině!
Na stránkách knihy máte možnosti nahlédnout do soukromého života jedné z nejmocnějších žen své doby a poznat Marii Terezii jako milující a věrnou manželku, něžnou, ale i přísnou matku. Publikace je určena pro mírně pokročilé studenty angličtiny, kteří se rádi učí nebo si procvičují cizí jazyk čtením. Český překlad na protější straně umožní čtenáři zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Audionahrávka, na níž příběhy vypráví rodilá mluvčí, je k dispozici zdarma na stránkách nakladatelství.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788026614678
Datum vydání 28.10.2019
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,201
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vládkyně habsburské monarchie, česká a uherská královna… Z učebnic historie se na nás dívá majestátní plavovlasá žena, pravá císařovna. Jaká ale byla doopravdy žena jménem Marie Terezie? Na stránkách knihy máte možnosti nahlédnout do soukromého života jedné z nejmocnějších žen své doby a poznat Marii Terezii jako milující a věrnou manželku, něžnou, ale i přísnou matku.

Publikace je určena pro mírně pokročilé studenty angličtiny, kteří se rádi učí nebo si procvičují cizí jazyk čtením. Český překlad na protější straně umožní čtenáři zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl.

Jednotlivé kapitoly si můžete jen číst, anebo si je pustit do ucha cestou do školy nebo do zaměstnání. Audionahrávku ve formátu MP3, na níž texty vypráví rodilá mluvčí, najdete na stránkách nakladatelství.

Další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM