EN

Rytmus, já & Malychin

Mariana Zapata


Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti.
Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho. Dvě kapely, tři kontinenty, devadesát dní. To bude brnkačka! Kdyby jen Saša Malychin, zpěvák té druhé kapely, neměl tak nádherné tělo… výjimečnou osobnost… a nebyl tak neskutečně vtipný… Nezamilovat se do něj je zkrátka fuška.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Rhythm, Chord and Malykhin
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Bičíková
Počet stran 296
EAN 9788025347140
Datum vydání 30.04.2020
Věk od 17
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,365
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Rozhodně ale není hloupá.

Když jí brácha nabídne, aby jela s jeho kapelou na turné a prodávala jim merch, moc dlouho se nerozhoduje. Je zrovna bez práce, má za sebou dost nechutný rozchod, takže by byla hloupá, kdyby tuhle šanci zazdila. A to ona přece není! Dvě kapely, tři kontinenty, jedna koncertní šňůra. Devadesát dní ve společnosti tří milovaných magorů a osmi úplně cizích lidí. To přece dá!

Kdyby jen Saša Malychin, zpěvák z té druhé kapely, neměl tak skvělé tetování… výjimečnou osobnost… nádherné tělo… a nebyl tak neskutečně vtipný…

Hodnocení čtenářů

Viktorie Bílková
Pro mě mnohem příjemnější četba, než Kulti nebo S láskou, Lukov. Samozřejmě, i tyto knihy byly pěkné, ale tahle byla sladká.
Jitka Němcová
Naprosto dokonalá kniha! Narozdíl od Kultiho se tady budete smát mnohem víc a culit zrovna tak :). Za mě jedno velké ANO!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Mariana Zapata

Mariana Zapata

Mariana Zapata je bestsellerovou autorkou New York Times a USA Today a v roce 2016 dosáhla sedmého místa na žebříčku nejprodávanějších autorů na Amazonu. Její knížky jsou plné romantiky, ale také ostrého humoru a silných slov. Své první literární pokusy spáchala už v dětství a na internetu dodnes někde existuje stránka s její boy band fanfiction. Mariana žije v malém městečku jménem Pagosa Springs v Coloradu se svým manželem a nejlepším přítelem Chrisem Letchfordem a jejich dvěma dogami, Dorianem a Kaiserem. Když nepředstírá, že píše, čte si sci-fi, steam punk nebo historické romance. 
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - Mariana Zapata - Rytmus, já & Malychin

„Na tomhle příběhu se mi hrozně líbí, jak je vtipný. V podstatě se málokdy stalo, že bych přečetla celou kapitolu, aniž bych se ani jednou neusmála.“
NAPIŠTE NÁM