EN

Plants vs. Zombies BOX zelený

Kolektiv


Trojnásobná dávka Plants vs. Zombies!
Nate a Patrice dohlíží na skupinku mladých rostlinek, které se přestěhovaly z garáže cvoka Dava do jeho obrovského rodinného sídla. Zomboss doufá, že jejich špehováním odhalí nějaká tajemství. Nepoučitelný velitel zombií si nedá pokoj ani v závodě s ochránci rostlin v divokých vozidlech všech možných velikostí, typů a tvarů o osud městečka, aby se vzápětí pustil do budování obrovské armády zombií v podzemí.

Detailní informace

Žánr komiks
Jazyk čeština
Původní jazyk angličtina
Počet stran 0
EAN 9788025149898
Datum vydání 28.11.2019
Věk od 8
Formát 154x232 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,721
Typ Kniha

Trojnásobná dávka Plants vs. Zombies!

Nate a Patrice dohlíží na skupinku mladých rostlinek, které se přestěhovaly z garáže cvoka Dava do jeho obrovského rodinného sídla. Zomboss doufá, že jejich špehováním odhalí nějaká tajemství. Nepoučitelný velitel zombií si nedá pokoj ani v závodě s ochránci rostlin v divokých vozidlech všech možných velikostí, typů a tvarů o osud městečka, aby se vzápětí pustil do budování obrovské armády zombií v podzemí. Tentokrát přispěchá na pomoc proti Zombossovi vzácná explozivní houba a také prasopes Twister.

„Tři kníšky, kde to úsažný Zomboss zase fšem natře. Vímecéně. Spíš méně. Aspoň to skusí a až mu to přestane jít, tak zbitek už nečtěte.“

– recenze v Zombie news

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Plants vs. Zombies"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM