EN

Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol

Michal Belšán


Bude sokol, který narazil do skleněné bariéry, zase létat? Příběh z české přírody, který se skutečně stal.
Konec školního roku se blíží a František už myslí jenom na prázdniny. Když cestou z parku uslyší podivnou ránu, netuší, že jedno velké dobrodružství zažije co nevidět. U skleněné protihlukové bariéry najde ležet poraněného sokola. Co dělat? František to vidí jednoduše. Uzdraví sokola a potom budou kamarádi. Stav poraněného dravce se však začne zhoršovat. Pomohou odborníci ze záchranné stanice? Je ještě naděje, že se sokol uzdraví a bude znovu létat?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Zuzana Slánská
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788025347164
Datum vydání 14.05.2020
Věk od 8
Formát 129x193 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,234
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Příběh z české přírody, který se skutečně stal!

Konec školního roku se blíží a František už myslí jenom na prázdniny. Když cestou z parku uslyší podivnou ránu, netuší, že jedno velké dobrodružství zažije už teď. U skleněné protihlukové bariéry najde ležet poraněného sokola. Co dělat? František to vidí jednoduše. Uzdraví sokola a potom budou kamarádi. Stav poraněného dravce se však začne zhoršovat. Pomohou odborníci ze záchranné stanice? Přijedou včas? Je ještě naděje, že se sokol uzdraví a bude znovu létat?

Krásný příběh o lidech s dobrým srdcem, kteří pomáhají zachraňovat zvířátka.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Nové příběhy se šťastným koncem"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michal Belšán

Michal Belšán

Michal Belšán je původem ze středních Čech, od roku 1999 žije v Liberci. Psaní prózy a poezie se věnoval již na střední škole, avšak pouze amatérsky. Určitý přelom ve své tvorbě vidí ve výhře 1. místa v soutěži České televize pro amatérské scénáristy do 30 let. Od roku 2010 píše články s pohanskou tematikou. Verši a ilustracemi se podílel na vydání sbírky básní. Na projektu Nové příběhy se šťastným koncem se účastní také díky dlouholeté spolupráci s oddílem mladých ochránců přírody.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM