EN

Internetový marketing

Přilákejte návštěvníky a maximalizujte zisk

Viktor Janouch


Maximalizujte efektivitu svého marketingu na internetu!
Chcete přilákat nové kupující na e-shop či znát efektivitu svých marketingových akcí? Potřebujete rychle rozšířit povědomí o svých webových stránkách? Zkušený lektor a vyučující vám v tomto přepracovaném vydání bestselleru vysvětlí všechny metodické i technické aspekty úspěšné propagace na internetu a podělí se s vámi o řadu zkušeností z marketingové praxe. Své internetové aktivity se také naučíte měřit a vyhodnocovat.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 344
EAN 9788025150160
Datum vydání 19.10.2020
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,607
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Přilákejte návštěvníky a maximalizujte zisk

Chcete přilákat nové kupující na e-shop či znát efektivitu svých marketingových akcí? Potřebujete rychle rozšířit povědomí o svých webových stránkách?

Zkušený lektor a vyučující vám v tomto přepracovaném vydání bestselleru vysvětlí všechny metodické i technické aspekty úspěšné propagace na internetu a podělí se s vámi o řadu zkušeností z marketingové praxe. Své internetové aktivity se také naučíte měřit a vyhodnocovat.

Autor se věnuje mimo jiné těmto tématům:

Reklama na internetu

Marketingová komunikace

PPC kampaně a podpora prodeje

Public Relations

Přímý marketing

Analýza návštěvnosti

Optimalizace webu

Vyhodnocování marketingové komunikace

Kniha je vhodná nejenom pro všechny pracovníky marketingových a obchodních oddělení, tvůrce, správce a majitele webových stránek, ale také pro marketingové manažery, konzultanty a asistenty.

O autorovi:

Viktor Janouch je konzultant a lektor v oblasti marketingu na internetu. Je autorem českého bestselleru Internetový marketing, jehož třetí vydání držíte v ruce. Kromě toho napsal řadu odborných článků a několik let vyučoval na Univerzitě Pardubice. Za mnoho let praxe pracoval na desítkách úspěšných projektů pro české i zahraniční firmy všech velikostí v nejrůznějších oborech. Je specialistou na PPC v cizích jazycích.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM