EN

Hortensie de Beauharnais

Izabela Straková


Příběh francouzské princezny a královny holandské
Působivý příběh Hortensie, dcery Josefíny de Beauharnais a nevlastní dcery Napoleona Bonaparta, vyprávěný atraktivní formou deníku. Poté, co byla vychovávána ve francouzské kolonii v Karibiku, se Hortensie vrací do Evropy během jakobínské diktatury, kdy je její otec popraven. Matka Josefína se stává první manželkou vycházející hvězdy republiky, generála Napoleona Bonaparta, avšak sama Hortensie je do něj zamilovaná také.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 392
EAN 9788075977854
Datum vydání 05.11.2020
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,538
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Působivý příběh Hortensie, dcery Josefíny de Beauharnais a nevlastní dcery Napoleona Bonaparta, vyprávěný atraktivní formou deníku.

Poté, co byla vychovávána ve francouzské kolonii v Karibiku, se Hortensie vrací do Evropy během jakobínské diktatury, kdy je její otec popraven. Matka Josefína se stává první manželkou vycházející hvězdy republiky, generála Napoleona Bonaparta, avšak sama Hortensie je do něj zamilovaná také. Je ovšem donucena své city potlačit a provdat se za Napoleonova chladného a žárlivého bratra Louise Bonaparta. Dokáže se řídit rozumem a být v manželství šťastná?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM