EN

Tohle léto říkám ano

Lindsey Roth Culliová


Řekněte ano letním dobrodružstvím!
Rachel Brooksová měla vždycky jasné cíle: mít samé jedničky a dostat se na vysněnou univerzitu. A vyplatilo se to – po letech pilného studia odmaturovala na výbornou a je připravená to oslavit… nicnedělenáním. Protože doteď říkala na všechno ne. Ne tancování, ne večírkům, a hlavně ne klukům. A teď to konečně přišlo – nic jí nebrání bavit se… kromě jí samotné. Co kdyby to ale přeci jen zkusila? Svěží letní příběh o tom, co se stane, když hlavní hrdinka začne říkat ano novým zážitkům i vztahům.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Say Yes Summer
Původní jazyk angličtina
Překladatel Nika Exnerová
Počet stran 264
EAN 9788076610194
Datum vydání 13.08.2020
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,303
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Rachel Brooksová měla vždycky jasné cíle: mít samé jedničky, dostat se na vysněnou univerzitu a získat stipendium. A vyplatilo se to – po letech pilného studia a tvrdé práce odmaturovala na výbornou a je připravená to oslavit… nicnedělenáním. Protože Rachel Brooksová doteď říkala na všechno ne. Ne tancování, ne večírkům, a hlavně ne klukům.

A teď to konečně přišlo – nic jí nebrání užít si trošku zábavy… kromě jí samotné. Takže když narazí na knížku, která je celá tom, že by člověk měl zkoušet nové věci, napadne ji: co kdyby přeci jenom zkusila pro změnu říkat ano… na všechno?

Svěží letní příběh o hrdince, která sebere odvahu a pustí se do nových věcí a výzev, které jí přinesou nové zážitky, nové problémy, nová přátelství, a když se opravdu odváže – tak i novou lásku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM