EN

Čteme spolu – Jak Janička zachraňovala kouzelnou říši

Jitka Saniová


Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedeností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
Čarodějnický učeň Matěj tomu dal. Ve vzteku pronesl kouzelné zaklínadlo a na smrku teď rostou meruňky, okurky jsou růžové a jahody modré. Skřítek Karotka se proto vypraví do světa lidí hledat pomoc. Dokáží holčička Janička spolu s kočkou Amálkou Matěje najít a přesvědčit ho, aby kouzlo zrušil? Knížka pro společné čtení dětí a rodičů. Část textu je přizpůsobena začínajícím čtenářům. Příběh je doplněný velkým množstvím krásných ilustrací.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Řada Čteme spolu
Počet stran 64
EAN 9788025347959
Datum vydání 27.08.2020
Věk od 6
Formát 170x220 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,326
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Čarodějnický učeň Matěj tomu dal. Ve vzteku pronesl kouzelné zaklínadlo a na smrku teď rostou meruňky, okurky jsou růžové a jahody modré. Skřítek Karotka se proto vypraví do světa lidí hledat pomoc. Dokáží holčička Janička spolu s kočkou Amálkou Matěje najít a přesvědčit ho, aby své kouzlo zrušil?

Knížka pro společné čtení dětí a rodičů. Část textu je přizpůsobena začínajícím čtenářům. Příběh je doplněný velkým množstvím krásných ilustrací.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Čteme spolu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jitka Saniová

Jitka Saniová

Česká spisovatelka Jitka Saniová žije v Pardubicích. Nejprve přispívala do dětských, ženských a ezoterických časopisů. Poté se začala věnovat psaní knih pohádek, fantasy a romantických příběhů pro dívky a ženy. V této knize spojila dvě největší lásky – kočky a psaní pohádek. Miluje zvířata a přírodu. Ráda pomáhá s jejich ochranou. Adoptovala kočičku z útulku. Ve volném čase se věnuje focení, astrologii a spirituálním tématům.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM