EN

Stará, tlustá, blbá

STB zasahuje

Linda Finková, Aneta Christovová, Vladimíra Pirichová


Trojhlavá saň v akci
Dárková knížka pro vaši kamarádku, dceru, matku a možná i tchyni, tedy pokud má opravdu veeelký smysl pro humor! Začtete se a zkuste si, jak vidí svět holky z tria Trojhlavá saň. Řeší se chlapi, špeky, děti, dovča, sex, vaření, výmluvy, rady, tipy… Prostě všechno, co vás zajímá, a jedno je jisté už teď – na tomhle babinci se neskutečně dobře pobavíte!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788075979285
Datum vydání 28.10.2021
Věk od 15
Formát 130x190 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,239
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Dárková knížka pro vaši kamarádku, dceru, matku a možná i tchyni, tedy pokud má opravdu veeelký smysl pro humor! Začtete se a zkuste si, jak vidí svět holky z tria Trojhlavá saň. Zjistěte, jak znějí poslední věty před... otěhotněním, co dělat, když svého milého nachytáte oblečeného do vašeho spodního prádla, i jaké by to bylo, kdyby na světě nebyli žádní chlapi. Připravte se na otázky na tělo, zábavné čtení i domácí recepty. Linda Finková, Aneta Christovová a Vlaďka Pirichová vás zvou na babinec, kde se budete bavit až do morku kostí!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Linda Finková

Linda Finková

Trojhlavá saň: Stará, tlustá, blbá je nejdéle fungující ženské trio – už od roku 2011. Každé z členek je jiné povahy i tvarů. Ovšem spojuje je to nejdůležitější: přátelství, chuť k životu a smysl pro humor. Linda Finková vystudovala Pražskou konzervatoř, na které dnes učí obor populární zpěv. Díky svému povolání spolupracovala a spolupracuje s tolika hvězdami, až si prý sama závidí. Baví ji zpívání ve studiu, moderování v rádiu, vystupuje také sólově a zpívala v mnoha muzikálech. Mimochodem má dvě děti, a to je to nejdůležitější, co se jí povedlo.
Zobrazit profil autora

Aneta Christovová

Aneta Christovová

Trojhlavá saň: Stará, tlustá, blbá je nejdéle fungující ženské trio – už od roku 2011. Každé z členek je jiné povahy i tvarů. Ovšem spojuje je to nejdůležitější: přátelství, chuť k životu a smysl pro humor. Aneta Christovová vystudovala žurnalistiku v Bulharsku, pracovala v několika televizích a stále píše pro módní a lifestyle časopisy. Dělá na internetu projekt nejen pro prostorově výrazné – Deník tlustý kočičandy a NeŽerTo! Mimo jiné s přítelem Princem, božským fyzioterapeutem z Mauricia, podniká v oblasti wellness. Takže i když má kila nad kilo, umí se pěkně ohánět.
Zobrazit profil autora

Vladimíra Pirichová

Vladimíra Pirichová

Trojhlavá saň: Stará, tlustá, blbá je nejdéle fungující ženské trio – už od roku 2011. Každé z členek je jiné povahy i tvarů. Ovšem spojuje je to nejdůležitější: přátelství, chuť k životu a smysl pro humor. Vlaďimíra Pirichová už od malička toužila stát se učitelkou a zpěvačkou. Speciální pedagog nakonec je, ale s tím zpíváním to nějak nevyšlo. Jediné, co není falešné, je prý její smích. Jako náctiletou ji sice kvůli němu vyhodili z autobusu a dokonce i z vlaku, ale zato na něj nikdy nezapomenete.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM