EN

Ať žijí štěňata: Kdo rozveselí Sisinku?

Susan Hughesová


Kdo má rád pejsky, neodolá.
Děvčata pomáhají tetě Janě s roztomilým štěňátkem Kavalír King Charles španěla jménem Sisi. Chodí si s ním hrát, ale zdá se jim podezřele skleslé a smutné. Když Sisi úplně přestane jíst, dostanou o ni strach. Teta Jana se snaží dovolat Sisinčině paničce, ale ta je mimo město. Nakonec si všimnou, že maličká fenka vždy pookřeje v okamžiku, kdy se v její blízkosti objeví stará kočka Marmeláda. Důležité je, aby přestala dobrovolně hladovět. Pomůže Marmeláda? Anebo se podaří najít jiné řešení?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Leanne Fransonová
Číslo dílu 8
Jazyk čeština
Původní název Nutmeg All Alone 8
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Vlčková
Počet stran 96
EAN 9788026437529
Datum vydání 27.09.2021
Věk od 6
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,258
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Děvčata pomáhají tetě Janě s roztomilým štěňátkem Kavalír King Charles španěla jménem Sisi. Chodí si s ním hrát, ale zdá se jim podezřele skleslé a smutné. Když Sisi úplně přestane jíst, dostanou o ni strach. Teta Jana se snaží dovolat Sisinčině paničce, ale ta je mimo město. Nakonec si všimnou, že maličká fenka vždy pookřeje v okamžiku, kdy se v její blízkosti objeví stará kočka Marmeláda.

Napadne je, že má Sisi doma kočičího kamaráda, po kterém se jí stýská. Důležité je, aby přestala dobrovolně hladovět. Pomůže Marmeláda? Anebo se podaří najít jiné řešení?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Ať žijí štěňata"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM