EN

Marvel: Mýty a legendy

Kolektiv


Objevte božské mýty a epické legendy marvelovského vesmíru
Co se skrývá v minulosti nejsilnějších superbytostí ze světa Marvelu? Vraťte se v čase až k úsvitu věků a staňte se svědky zrození rasy Nebešťanů. Prozkoumejte panteony Thora a Asgarďanů i jejich rivalů z Olympie. Poznejte mystické začátky Nejvyššího mága Doctora Strange. Procházejte se spolu s bohy Wakandy a legendárními Black Panthery. V této fantastické publikaci najdete všechny velkolepé ságy, které píšou příběh spletitého marvelovského vesmíru.

Detailní informace

Žánr komiks
Jazyk čeština
Původní název Marvel Myths and Legends
Původní jazyk angličtina
Řada Marvel
Překladatel Jakub Goner
Počet stran 216
EAN 9788026434849
Datum vydání 01.02.2021
Věk od 12
Formát 190x227 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,794
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Objevte božské mýty a epické legendy marvelovského vesmíru

Co se skrývá v minulosti nejsilnějších superbytostí ze světa Marvelu? Vraťte se v čase až k úsvitu věků a staňte se svědky zrození rasy Nebešťanů. Prozkoumejte panteony Thora a Asgarďanů i jejich rivalů z Olympie. Poznejte mystické začátky Nejvyššího mága Doktora Strange. Procházejte se spolu s bohy Wakandy a legendárními Black Panthery. V této fantastické publikaci najdete všechny velkolepé ságy, které píšou příběh spletitého marvelovského vesmíru!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Marvel"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

mfantasy.cz - Kniha pro všechny fanoušky Marvelu

„Třešinkou na dortu a velkým plusem knihy je množství dech beroucích komiksových ilustrací z per různých autorů. Každá strana hraje barvami a kresby výborně doplňují samotné legendy. Navíc jsou všechny kresby ocitovány a vy tak víte, v kterém čísle, kterého komiksu se ocitly.“
NAPIŠTE NÁM