Příběhy vítkovické atletiky (1924–2024)
Vítejte v mozaice vzpomínek lidí, kteří psali historii ostravské i světové atletiky. Dotkněte se nej...
Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie
Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny – ať už vlastnoručně vyrobené, anebo kupované. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem, z pohodlí domova a z dostupných surovin rostlinného původu. Naučíte se experimentovat a zjistíte, že fermentace není vůbec tak složitá, jak jste si mysleli.
Tak se pojďte nadchnout a proniknout do tohoto neuvěřitelně pestrého světa možností a chutí.
Přeji vám, aby vám fermentování dělalo radost a pomohlo vám na cestě za zdravím, silnou imunitou, energií a radostí ze života.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit