EN

Atlas koček pro děti

Jana Sedláčková, Helena Haraštová


Mňouká, ale neškrábe! Ilustrovaný atlas koček pro děti.
Představte si, že některé kočky mají rovnou šest prstů namísto obvyklých pěti. Netaháme vás za vousky, je tomu skutečně tak! V našem obrázkovém atlase se vám představí ta nejzajímavější, nejlínější, nejumazlenější a nejdivočejší kočičí plemena – od evropského mourka přes hedvábnou peršanku až po nevšedního lykoie. A pokud máte rádi příběhy na dobrou noc, začtěte se do kočičích novin, které celý atlas doplňují. Najdete v nich spoustu příběhů, rozhovorů a reportáží ze života kočičích hrdinů a hrdinek.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 108
EAN 9788000060323
Datum vydání 16.11.2020
Věk od 6
Formát 230x280 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,796
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Představte si, že některé kočky mají rovnou šest prstů namísto obvyklých pěti. Netaháme vás za vousky, je tomu skutečně tak! Ať už máte kočičího mazlíčka doma nebo tyhle roztomilé potvůrky jenom nade všechno zbožňujete – prohlédněte si náš obrázkový atlas. Představí se vám v něm ta nejzajímavější, nejlínější, nejumazlenější a nejdivočejší kočičí plemena – od obyčejného evropského mourka přes hedvábnou peršanku až po nevšedního lykoie. Ne, nebojte se, to není kočičí vlkodlak – jenom tak vypadá. A pokud máte rádi příběhy na dobrou noc, v klidu se zachumlejte pod deku a začtěte se do kočičích novin, které celý atlas doplňují. Najdete v nich spoustu příběhů, rozhovorů a reportáží ze života světoznámých kočičích hrdinů a hrdinek.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Helena Haraštová

Helena Haraštová

Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM