EN

Co čmeláci nevěděli

Adéla Fialová


Veršovaný příběh o čmeláčím klukovi, který má velký sen a nemíní se ho vzdát. Milá a veselá pohádka, která zaujme nejen děti, ale i dospělé.
Jeden malý čmelák má velký sen. Ze začátku se zdá, že se mu nemůže nikdy splnit. Na rozkvetlé louce potkává nerudného mravence, sečtělou mouchu a hloupou sedmikrásku. Všichni ho namísto pomoci od snu odrazují. Čmeláci jsou ale známí svou houževnatostí a náš hrdina tuší, že nemá dát na cizí řeči a že má raději věřit sám v sebe. Překoná vlastní strach? A jak skončí jeho skok do neznáma?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 32
EAN 9788076502154
Datum vydání 19.10.2020
Věk od 4
Formát 200x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,249
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Jeden malý čmelák má velký sen. Ze začátku se zdá, že se mu nemůže nikdy splnit. Na rozkvetlé louce potkává nerudného mravence, sečtělou mouchu a hloupou sedmikrásku. Všichni ho namísto pomoci od snu odrazují. Čmeláci jsou ale známí svou houževnatostí a náš hrdina tuší, že nemá dát na cizí řeči a že má raději věřit sám v sebe. Překoná vlastní strach? A jak skončí jeho skok do neznáma? Milý originální příběh je propojen s veselými ilustracemi, které si nelze nezamilovat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM