EN

Arila: Stříbrné město

Radek Starý


První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary!
Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je. Arila se protlouká životem a postupně odhaluje tajemství minulosti, ale také pradávného řádu Hlídačů. A brzy bude vržena do vírů událostí, kdy bude muset zachránit své město, ale i čelit vlastním démonům. Dokáže v sobě nalézt dostatek síly, aby se mohla i ona stát opravdovým hrdinou?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor František Sedláček
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Řada Arila
Počet stran 384
EAN 9788076612037
Datum vydání 27.05.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,416
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Svět Aldolonu před tisíci lety postihla zničující událost, když se realita roztříštila na stovky a tisíce malých bublin světů. Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho takového světa na druhý a hledá potravu, nerosty, ale také nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

Arila se protlouká životem a postupně odhaluje tajemství minulosti, ale také pradávného řádu Hlídačů. A dřív, než se naděje, bude i ona vržena do vírů událostí, kdy bude muset nejen pomoci se záchranou svého města, ale také čelit vlastním démonům. Dokáže v sobě nalézt dostatek síly, aby se mohla i ona stát opravdovým hrdinou?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Arila"

Audio

Hodnocení čtenářů

Kateřina Lőffler
Ze začátku mi trvalo než jsem se do knihy dokázala začíst. Na můj vkus tam bylo zmíněno velmi mnoho postav a já se pak v postavách i příběhu ztrácela. Asi v druhé třetině knihy už jsem se konečně začala chytat i když sem tam byli momenty pořád mimo, protože děj se motá kolem mnoha linek a to je prostě matoucí. Kniha už ale aspoň odsýpala. Hlavní hrdinka byla občas na ránu, ale na to už jsem z fantasy knih zvyklá Co ale musím vyzdvihnout je originalita vytvořeného světa. Ten mě ihned zaujal a opravdu se mi líbilo jeho zpracování. Za svět má u mě autor 5/5⭐️. Nakonec si asi přečtu i druhý díl a jsem zvědavá jestli bude trošku přehlednější.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radek Starý

Radek Starý

Youtuber a spisovatel. Narodil se v Ostravě, v roce 2011 spoluzaložil portál sophy.cz, který se na YouTube brzo etabloval jako kanál s novinkami z herního světa. Později pracoval pro televizní herní pořad Re-play a začal se věnovat natáčení vlastního obsahu na youtubovém kanálu Sterakdary. Jako spisovatel debutoval knihou Arila: Stříbrné město. Fantasy série pokračuje druhým dílem Arila: Poslední hvězda – a získala si obrovskou fanouškovskou základnu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM