EN

Bílý Afričan

Bída a lesk svobody

Daniel Valchovník


Autobiografický příběh nejen o exotickém cestování. O kuřecí farmě v Africe, manželství s cizinkou, práci snů v Evropě, ale i syndromu selhání imunity v Čechách.
Život obyčejného mladíka od základu změní nabídka pracovní cesty do Mosambiku. Ze stereotypního způsobu života se na horké africké půdě stává dobrodružství. Každý den je jiný a plný mimořádných zážitků. Jenže po třech letech práce a podnikání přichází další dramatická změna – kvůli politickému převratu nechává autor v Africe úplně všechno včetně snoubenky a vrací se domů. V Česku začíná nová životní etapa, ale i v té se dějí neuvěřitelné věci.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788076501317
Datum vydání 01.03.2021
Věk od 18
Formát 136x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,371
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Život jednoho obyčejného mladíka od základu změní nabídka pracovní cesty do Mosambiku. Ze stereotypního způsobu života se na horké africké půdě stává dobrodružství. Každý den je jiný a plný mimořádných zážitků. Jenže po třech letech práce a podnikání přichází další dramatická změna – kvůli politickému převratu nechává autor v Africe úplně všechno včetně snoubenky a vrací se domů. V Česku začíná nová životní etapa, ale i v té se dějí neuvěřitelné věci… Autobiografický cestopisný román o situacích, které život přináší, když to nejmíň čekáte. Ale i o snech, které se mohou změnit v realitu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM