EN

Zvířecí pomocníci - Klárka a vodicí pes Daisy

Anna Burdová


Laskavý příběh ze života dětí a zvířat, který seznamuje malé čtenáře s nádherným tématem – výcvikem a výchovou budoucích asistenčních psů.
Klárčina rodina se rozroste o čtyřnohého kamaráda! Stane se jím fenka Daisy, vodicí pes, který bude pomáhat její nevidomé mamince. Klárka se začne zajímat o to, jak výcvik asistenčních psů probíhá a přiučí se mnoha věcem. Když zjistí, že existují psi, kteří pomáhají lidem s diabetem, neváhá o tom říct spolužákovi Jindrovi, který cukrovku má. Podaří se Klárce a Jindrovi přesvědčit jeho maminku, která se bojí psů, aby mu takového pomocníka pořídila?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788025352960
Datum vydání 16.09.2021
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,369
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Laskavý příběh ze života dětí a zvířat, který seznamuje malé čtenáře s nádherným tématem – výcvikem a výchovou budoucích asistenčních psů.

Klárčina rodina se rozroste o čtyřnohého kamaráda! Stane se jím fenka Daisy, vodicí pes, který bude pomáhat její nevidomé mamince.

Klárka se začne zajímat o to, jak výcvik asistenčních psů probíhá a přiučí se mnoha věcem. Když zjistí, že existují psi, kteří pomáhají lidem s diabetem, neváhá o tom říct spolužákovi Jindrovi, který cukrovku má.

Podaří se Klárce a Jindrovi přesvědčit jeho maminku, která se bojí psů, aby mu takového pomocníka pořídila?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM