EN

Země odvážných: Zákon cti

Erin Hunterová


Druhý díl nové dobrodružné zvířecí série od autorky Kočičích válečníků
Došlo k porušení zákona divočiny. Sloní vůdkyně známá jako Velká matka byla zavražděna. A Země odvážných se zmítá na pokraji chaosu. Tři mladá zvířata, pavián, slonice a lev, musí společně odhalit pravdu – dřív než se křehká rovnováha v Zemi odvážných zhroutí navždy.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Owen Richardson
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Bravelands: Code of Honor
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kristýna Wanková
Počet stran 368
EAN 9788000063805
Datum vydání 30.09.2021
Věk od 9
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,401
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Došlo k porušení zákona divočiny. Sloní vůdkyně známá jako Velká matka byla zavražděna. A Země odvážných se zmítá na pokraji chaosu. Tři mladá zvířata, pavián, slonice a lev, musí společně odhalit pravdu – dřív než se křehká rovnováha v Zemi odvážných zhroutí navždy. Druhý díl nové série od Erin Hunter.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Země odvážných"

Hodnocení čtenářů

Kristýna Krištofová
Stejně jako předchozí díl se mi tenhle rovněž líbil! Je mi jen líto Trna, ale nechci spoilerovat :( Každopádně kniha samozřejmě skončila napínavým otevřeným koncem a tak se nemůžu dočkat až 18. srpna vyjde 3. díl! Snad bude mít Obloha více kapitol, ale no co, Trn a Hrdina měli důležitější věci na rozvíjení! Prozatím, hehe... (alespoň doufám lol)

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Erin Hunterová

Erin Hunterová

Pod pseudonymem Erin Hunterová se ve skutečnosti skrývá hned několik zkušených autorek: Cherith Baldryová, Kate Caryová, Tui Sutherlandová, Clarissa Huttonová... Prvotní nápad se ovšem zrodil v hlavě londýnské literární redaktorky Vicky Holmesové. Každá z autorek pochází z jiného koutu světa a má odlišný životní příběh, ale spojuje je láska ke psaní a zvířatům, především kočkám a psům. Série Kočičí válečníci (v originále Warriors) je jejich nejúspěšnějším počinem. Na paty jí ovšem šlapou Zákon smečky (Survivors) a Volání divočiny (Seekers), jež Albatros pro české čtenáře rovněž vydává.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM