EN

Dobrodruh z paneláku

Lukáš Matějček


Cestovatelský román o poznání, dospívání a o tom, jak se postavit na vlastní nohy, i když máte prázdnou kapsu a nulové zkušenosti.
Lukáš Matějček v částečně autobiografickém románu vypráví o tom, jak v osmnácti vyrazil z Ostravy poprvé do světa. Stopoval do Íránu, kde ho už po pár hodinách okradli a zavřeli do vězení. Překážky překonal, po návratu odmaturoval a brzy nato odletěl do nepálských hor učit děti angličtinu. Pak se přesunul do Indie – a právě ta mu změnila život. Skamarádil se tam totiž s výrobcem kožených doplňků, se kterým později založil úspěšnou módní značku.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr román
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 384
EAN 9788076502314
Datum vydání 30.11.2020
Věk od 18
Formát 140x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,507
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Dobrodruh Lukáš Matějček v částečně autobiografickém románu vypráví o tom, jak v osmnácti vyrazil z Ostravy poprvé do světa. Stopoval do Íránu, kde ho už po pár hodinách okradli o většinu věcí a zavřeli do vězení. Překážky překonal, po návratu odmaturoval a brzy nato odletěl na půl roku do nepálských hor učit děti angličtinu. Pak se přesunul do Indie – a právě ta mu změnila život. Skamarádil se tam totiž s výrobcem kožených doplňků, se kterým později založil úspěšnou módní značku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Dobrodruh z paneláku"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM