EN

Dračí oči – Černý jezdec

Kristina Hlaváčková


Válka je na spadnutí!
Princezna Elena se po osmi letech vrací domů. Život jí komplikují otravný učitel tance a matka, která hodlá dokončit její královskou výchovu. Období klidu začnou brzy narušovat útoky zákeřných létajících ještěrů a dalších nepřátel. Válka je na spadnutí. Armáda Berberů, černě oděných jezdců se zahalenou tváří, se začíná připravovat na boj. Elena touží vyrazit s nimi, ale děvčata přece do války nepatří. Jedině snad ... kdyby o tom nikdo nevěděl?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Řada Dračí oči
Počet stran 424
EAN 9788025350515
Datum vydání 18.03.2021
Věk od 14
Formát 145x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,525
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Princezna Elena se po osmi letech vrací domů. Život jí komplikují otravný učitel tance a matka, která hodlá dokončit její královskou výchovu. Krátké období spokojeného klidu však začnou narušovat útoky zákeřných létajících ještěrů a dalších nepřátel. Válka je na spadnutí. Armáda Berberů, černě oděných jezdců se zahalenou tváří, se začíná připravovat na boj. Elena touží vyrazit s nimi, ale děvčata přece do války nepatří. Jedině snad ... kdyby o tom nikdo nevěděl?

Kolotoč nebezpečí, intrik, zrady a pradávných tajemství čím dál tím víc směřuje Elenu k jejímu předurčenému osudu. Dokáže čarodějka odolat tlaku a rozhodnout se správně? Pomůže kéralským národům k vytouženému míru, nebo se nechá zlákat mocí a uvrhne je do zkázy?

Další tituly z řady "Dračí oči"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM