EN

Veronika a srdíčka v deníku

Jitka Saniová


Mezi srdíčky, kočkami a růžovou
Kamarádky jsou pro Veroniku super důležitá věc. No a taky kočky, oblečení, ve kterém vám to sekne, srdíčka, růžové cokoli, prima rodina, a když vás kluci a ostatní ve třídě berou. Uhájit si svůj pohodový svět je ale někdy strašná dřina. Veronika musí vypátrat příčinu divného chování kamarádky Hedviky a z pořádné bryndy musí vytáhnout i Dana, kterému to sice strašně sluší (promiň Marku), ale občas by potřeboval vytahat za uši.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788026437246
Datum vydání 02.09.2021
Věk od 10
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,401
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kamarádky jsou pro Veroniku super důležitá věc. No a taky kočky, oblečení, ve kterém vám to sekne, srdíčka, růžové cokoli, prima rodina, a když vás kluci a ostatní ve třídě berou. Uhájit si svůj pohodový svět je ale někdy strašná dřina. Veronika musí vypátrat příčinu divného chování kamarádky Hedviky a z pořádné bryndy musí vytáhnout i Dana, kterému to sice strašně sluší (promiň, Marku), ale občas by potřeboval vytahat za uši.

Další tituly z řady "Srdíčková Veronika"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jitka Saniová

Jitka Saniová

Česká spisovatelka Jitka Saniová žije v Pardubicích. Nejprve přispívala do dětských, ženských a ezoterických časopisů. Poté se začala věnovat psaní knih pohádek, fantasy a romantických příběhů pro dívky a ženy. V této knize spojila dvě největší lásky – kočky a psaní pohádek. Miluje zvířata a přírodu. Ráda pomáhá s jejich ochranou. Adoptovala kočičku z útulku. Ve volném čase se věnuje focení, astrologii a spirituálním tématům.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM