EN

Partnerská jóga

Společně do výšin!

Tomáš Strnad


Povzneste svůj vztah do další úrovně vzájemného porozumění!
Tato kniha mladého lektora jógy vás zavede do světa, který možná neznáte, ale je snadné do něj vykročit. Naučíte se prožívat a praktikovat jógu s partnerem a vašimi blízkými. Cvičení vám pomůže budovat vzájemnou důvěru a respekt, sounáležitost a intimitu, naučíte se komunikovat a naslouchat druhým. Vybudujete si stabilitu v těle, budete umět pracovat s rovnováhou a později zvládnete i pozice, o nichž jste dosud neměli tušení, že je dokážete. V knize jsou také QR kódy k videím. Autor vede lekce jógy v Praze.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788026445784
Datum vydání 02.02.2023
Věk od 18
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,371
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Tato kniha mladého lektora jógy vás zavede do světa, který možná neznáte, ale je snadné do něj vykročit. Naučíte se prožívat a praktikovat jógu s partnerem a vašimi blízkými. Toto cvičení vám pomůže budovat vzájemnou důvěru a respekt, sounáležitost a intimitu, naučíte se komunikovat a naslouchat druhým. Vybudujete si stabilitu v těle, budete umět pracovat s rovnováhou a později zvládnete i pozice, o nichž jste dosud neměli tušení, že je dokážete.

Nadešel čas vyjít vzhůru do výšin!

Tomáš vede lekce jógy v Praze. Osobně se s ním můžete setkat na workshopech, jógových víkendech a zahraničních pobytech, více o něm naleznete na Instagramu @tomash_strnad a na webu www.tomashstrnad.com.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM