EN

Dvanáct dní Dashe & Lily

Rachel Cohnová, David Levithan


A znovu je tu předvánoční Manhattan. A k tomu jedno bolavé srdce, které potřebuje uzdravit.
Dash a Lily už spolu randí skoro rok, ale celé tohle období nebylo zrovna zalité sluncem. Lilyin milovaný děda totiž prodělal infarkt a jeho zdlouhavé a náročné zotavování se na její jinak obvykle slunečné povaze dost podepsalo. Do Vánoc – nejoblíbenějšího Lilyina období v roce – zbývá už jen dvanáct dní a Dash, její bratr Langston a jejich nejbližší přátelé se musí vrhnout do víru Manhattanu, aby Lily pomohli znovu objevit jedinečné kouzlo předvánočního zasněženého New Yorku.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Twelve Days of Dash & Lily
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Trusová
Počet stran 208
EAN 9788076618251
Datum vydání 16.10.2023
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,236
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Dash a Lily už spolu randí skoro rok, ale celé tohle období nebylo zrovna zalité sluncem. Lilyin milovaný děda totiž prodělal infarkt a jeho zdlouhavé a náročné zotavování se na její jinak obvykle slunečné povaze dost podepsalo.

Do Vánoc – nejoblíbenějšího Lilyina období v roce – zbývá už jen dvanáct dní a Dash, její bratr Langston a jejich nejbližší přátelé se musí vrhnout do víru Manhattanu, aby Lily pomohli znovu objevit jedinečné kouzlo předvánočního zasněženého New Yorku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
David Levithan

David Levithan

Narodil se v New Jersey v USA. Vystudoval Brown University a poté pracoval jako editor a redaktor. Ve svých dílech se často zaměřuje na homosexuální vztahy a problém genderu. Je autorem mnoha oceňovaných knih, z nichž například Den co den byla zfilmovaná.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM