EN

Čteme sami – Jak se chtěl čaroděj stát kouzelníkem

Lenka Hoštičková


Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
Rodiče zapsali Kvída do prázdninové školy pro čaroděje, kde se má učit, jak škodit lidem. Kvído však nechce být čaroděj, ale kouzelník jako jeho dědeček, a kouzly pomáhat. Kvídova spolužačka Frída si přeje to samé. Stanou se z nich čarodějové nebo kouzelníci? Pohádkový příběh doplněný krásnými ilustracemi je přizpůsobený čtenářským schopnostem začínajících čtenářů. Jednoduchý text a větší velikost písma jim usnadní první samostatné pokusy o čtení.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Miroslav Vostrý
Jazyk čeština
Řada Čteme sami
Počet stran 64
EAN 9788025353776
Datum vydání 25.10.2021
Věk od 6
Formát 170x220 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,3
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kvído se na prázdniny ani trochu netěší. Rodiče ho zapsali do prázdninové školy pro čaroděje a čarodějnice, kde se má učit, jak škodit lidem. Kvído však nechce být čaroděj, ale kouzelník jako jeho dědeček, a kouzly pomáhat. Kvídova spolužačka Frída si přeje to samé. Stanou se z nich čarodějové nebo kouzelníci?

Pohádkový příběh doplněný krásnými ilustracemi je přizpůsobený čtenářským schopnostem začínajících čtenářů. Jednoduchý text a větší velikost písma jim usnadní první samostatné pokusy o čtení.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Čteme sami"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lenka Hoštičková

Lenka Hoštičková

Lenka Hoštičková pracuje jako asistentka pedagoga na základní škole a současně studuje. V budoucnu by se chtěla věnovat speciální pedagogice. Má ráda hudbu a procházky v přírodě. Bydlí v Úvalech, má dvě dcery. Od dětství taky velmi ráda čte. Víly z Kouzelného palouku původně napsala pro své dcery a psaní ji moc bavilo. Aby pohádky mohly potěšit i další děti, nabídla je nakladatelství Fragment.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM