EN

Medvídek Lup a jeho kamarádi

Jan Smolík, Klára Smolíková


Za lesem je kopeček, na kterém stojí starý dub. A v něm bydlí medvídek Lup, který má spoustu kamarádů. Mezi ty nejlepší patří zajíc Bonifác, havran Filip, Jezevec a veverka Juliána. Zažívají spolu každý den v průběhu roku něco nového, občas mají jejich dobrodružství i nečekaný a legrační konec. Zábavné komiksové příhody lesních zvířátek vycházely původně na pokračování. Autoři z nich sestavili knihu a připravili ještě spoustu nejrůznějších úkolů a hádanek: hledání rozdílů a shod, bludiště, výřezy z obrázků.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Medvídek Lup a jeho kamarádi
Počet stran 96
EAN 9788020418067
Datum vydání 27.05.2008
Věk od 6
Formát 210x240 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,542
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Medvídka Lupa a jeho kamarády z lesa znají dobře všechny děti, které čtou časopis Sluníčko. Autoři kresleného miniseriálu rozšířili jednotlivé příběhy o zajímavé i poučné hádanky a hříčky, a vznikla tak hrací knížka, která je vhodná jak pro předškoláky, tak pro děti, které již chodí do školy a mohou si příběhy i zadání úkolů přečíst samy.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Klára Smolíková

Klára Smolíková

Už při studiu na vysoké škole publikovala v dětských časopisech a od té doby se věnuje psaní komiksů a vymýšlení hravých rubrik. Učila knihovníky, přednášela na vysoké škole, pracovala v muzeích a zároveň psala články, scénáře a učebnice. První knihu pro děti vydala ve třiceti letech, ale až o deset let později odešla na volnou nohu. Prosadila se neobvykle pojatými populárně-naučnými knihami kombinujícími příběh, komiksové a naučné pasáže. S druhým manželem Jiřím W. Procházkou píše detektivky pro děti i dospělé.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM