EN

Někdo jako ty

Estelle Maskame


První díl návykové trilogie od autorky bestsellerové série DIMILY
Šestnáctiletá Mila žije v LA s mámou a tátou, slavným filmovým hercem. Když před premiérou jeho nového trháku vyvolá rozruch po celém městě, rozhodnou se ji rodiče uklidit přes tři tisíce kilometrů daleko k její tetě a dědovi do Tennessee. Mila z toho není nadšená, a záhy po příjezdu se pohádá s Blakem, synem starostky Nashvillu. Ten také moc dobře ví, co obnáší život s veřejně známým rodičem, takže toho mají možná společného víc, než si chtějí přiznat.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA romantika
Ilustrátor Sarah Whittaker
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Becoming Mila
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
Počet stran 288
EAN 9788025356456
Datum vydání 24.03.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,319
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Šestnáctiletá Mila žije v L.A. s mámou a tátou, slavným filmovým hercem. Když před premiérou jeho nového trháku vyvolá rozruch po celém městě, rozhodnou se ji rodiče uklidit přes tři tisíce kilometrů daleko k její tetě a dědovi do Tennessee. Mila z toho není nadšená a záhy po příjezdu se pohádá s Blakem, synem starostky Nashvillu. Ten také moc dobře ví, co obnáší život s veřejně známým rodičem, takže toho mají možná společného víc, než si chtějí přiznat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Někdo jako..."

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Estelle Maskame

Estelle Maskame

Estelle Maskame pochází ze Skotska a s psaním začala už ve třinácti letech. V šestnácti dokončila svou první trilogii s názvem DIMILY (Did I Mention I Love You). Tu pak o rok později koupilo nakladatelství Black & White. Kolem Estelle se velmi rychle vytvořila obrovská fanouškovská základna, nejen proto, že svou tvorbu publikovala na sociální platformě Wattpad, ale také proto, že je velmi aktivní na sociálních sítích. Její trilogie se i díky tomu stala obrovským hitem po celém světě ještě před vydáním v knižní podobě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM