EN

Můj třpytivý deník

Jitka Saniová


Bav se! Poznej sebe i své sny.
Spousta her a zábavy pro tebe a tvé kamarádky! Vyberete si svého zvířecího kamaráda, tajemný magický kamínek, prožijete barevné bláznění, zahrajete si na čarodějky a pobavte se nad horoskopy. Nebo si třeba udělejte test, mezi jaké superhrdiny patříte!

Detailní informace

Žánr diář
Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 8594050438507
Datum vydání 03.10.2024
Věk od 7
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kalendář, diář
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Bav se! Poznej sebe i své sny…

Deník ti nabízí spoustu her a prima zábavy pro volné chvilky, a to nejen pro tebe, ale i pro tvé kamarádky. Stanete se hrdinkami svého vlastního příběhu, vyberete si svého zvířecího kamaráda, prožijete barevné bláznění, zahrajete si na čarodějky, zvolíte si kouzelný kamínek a pohrajete si i s horoskopy. A mnoho dalšího! Navíc ti kniha poslouží i jako malý záznamníček pro to,

co hezkého tě čeká v budoucnu.

Tato kniha bude vypadat přesně tak,

jak ty budeš chtít.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jitka Saniová

Jitka Saniová

Česká spisovatelka Jitka Saniová žije v Pardubicích. Nejprve přispívala do dětských, ženských a ezoterických časopisů. Poté se začala věnovat psaní knih pohádek, fantasy a romantických příběhů pro dívky a ženy. V této knize spojila dvě největší lásky – kočky a psaní pohádek. Miluje zvířata a přírodu. Ráda pomáhá s jejich ochranou. Adoptovala kočičku z útulku. Ve volném čase se věnuje focení, astrologii a spirituálním tématům.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM