EN

Vánoční seznam

Beth Garrodová


Budou tyhle Vánoce nejlepší ze všech? Romantický příběh v duchu filmu Prázdniny
Američanka Elle je influencerka, sociální sítě jsou její život. Protože touží prorazit, rozhodne se, že si na Vánoce vymění místo s dívkou, která ji už dlouho sleduje, a lajky nažene vánoční výzvou. Holly žije v malé anglické vesničce a Vánoce miluje nadevše. Ale když se její plány na dokonalé Vánoce se začnou rozsypávat jako perníčky, co v troubě strávily příliš dlouhou dobu, výlet do Ameriky se zdá jako ideální řešení. Podaří se jim oběma daleko od domova splnit si svá vánoční přání?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Scholastic LTD
Jazyk čeština
Původní název All I Want for Christmas
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Trusová
Počet stran 304
EAN 9788076613485
Datum vydání 08.11.2021
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,337
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Američanka Elle je influencerka, sociální sítě jsou její život. Ale někdy pozornost online prostě nestačí a věci nejsou tak růžové, jak na sítích vypadají - její rodina se neustále stěhuje a takzvaní kamarádi na ni tlačí, aby zapracovala na počtu sledujících. Elle se rozhodne, že si na Vánoce vymění místo s dívkou, která ji už dlouho sleduje, a lajky nažene vánoční výzvou.

Holly žije v malé anglické vesničce a Vánoce miluje nadevše. A nic jí nemůže překazit velkolepý plán: tohle budou ty nejlepší svátky ze všech. Ale když jí mamka oznámí, že jejich dům prodává, a její přítel Woody se rozhodne, že by si měli dát „pauzu“, plány na dokonalé Vánoce se začnou rozsypávat jako perníčky, co v troubě strávily příliš dlouhou dobu.

Bude pro Holly výměna s Elle dokonalou příležitostí uniknout od každodenních starostí? A podaří se jim oběma daleko od domova splnit si svá vánoční přání?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM