EN

Kolčava

Eva Francová


Spirituální příběhy od spisovatelky ze Svatojánu
Vítejte v magickém světě přírodních duchů a skrytých sil. Vaší průvodkyní bude moudrá Kolčava – napůl člověk, napůl zvíře – oplývající nadpřirozenými léčitelskými schopnostmi. Usedněte v její zahradě, nastavte tvář slunečním paprskům a zaposlouchejte se do líného bzučení hmyzu. Jste v naprostém bezpečí. Jen co zavřete oči, začnou se vám v hlavě odvíjet podivuhodné příběhy. Dost možná budete překvapeni, jak daleko od všední reality vás zavedou.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr povídka
Ilustrátor Karel Jerie
Jazyk čeština
Počet stran 284
EAN 9788026722113
Datum vydání 24.02.2022
Věk od 15
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,347
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Představte si, že sedíte ve velké stinné zahradě opřeni zády o zvrásněný kmen stařičkého černého bezu. Temné myšlenky, které vás pronásledují, se najednou jeví nedůležité a vzdálené. Bolest duše už není tak trýznivá. Stejně tak všechny tělesné neduhy. Jste v Kolčavině zahradě, u bytosti, která je napůl zvíře, napůl člověk, a tak rozumí i tomu, co lidem uniká. Moudrá Kolčava vypráví a uzdravuje.

Autorka úspěšných kuchařek ze Svatojánu tentokrát přichází se spirituálními a imaginativními příběhy, které ilustracemi doprovodil Karel Jerie.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Francová

Eva Francová

Výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy pečlivě vyzkoušenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu. Právě ten se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM