EN

Princezna - Kuráž a dobré srdce - Sbírka pohádek

Sbírka pohádek

Kolektiv


Buď odvážná a laskavá jako Disney princezny!
Přečtěte si půvabné příběhy o odhodlané Ariel, neohrožené Vaianě, statečné Mulan, hravé a zvídavé Locice, sebevědomé Jasmíně, vlídné a laskavé Růžence, hrdé Pocahontas a pracovité Tianě. Všechny naslouchají hlasu svého srdce, jsou otevřené novým dobrodružstvím, plní si sny, pomáhají těm, kteří to potřebují, mají odvahu jít vlastní cestou a nebojí se být své. Takové jsou Disney princezny. Taková můžeš být i ty!

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Původní název Disney - 5minute Girl Power Tales
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Vichrová
Počet stran 128
EAN 9788025249932
Datum vydání 27.09.2021
Věk od 4
Formát 200x285 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,742
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Přečtěte si půvabné příběhy o odhodlané Ariel, neohrožené Vaianě, statečné Mulan, hravé a zvídavé Locice, sebevědomé Jasmíně, vlídné a laskavé Růžence, hrdé Pocahontas a pracovité Tianě.

Všechny naslouchají hlasu svého srdce, jsou otevřené novým dobrodružstvím, plní si sny, pomáhají těm, kteří to potřebují, mají odvahu jít vlastní cestou a nebojí se být své.

Takové jsou Disney princezny. Taková můžeš být i ty!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Disney Princezna"

Hodnocení čtenářů

Sabina Bobková
Opět další dech beroucí ilustrace z pera slavného Disneyho. Děti si přijdou na své a pokud zrovna nebudou poslouchat příběh, budou knihou nadšeně listovat. Kuráž a dobré srdce je nejnovější sbírka z řady Disney Princezny a obsahuje osm příběhů s osmi hrdinkami. Tato sbírka přináší nové pohádky známých hrdinek, které přinášejí i dávku ponaučení. Poukazují na to, co mají společné - tedy na Kuráž a dobré srdce. Ukažte vašim holčičkám, že i ony mohou být princeznami! Celá recenze: http://kniznipristaviste.blogspot.com/2021/12/recenze-disney-kuraz-dobre-srdce-sbirka.html

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM