EN

Soví pošta

Evropou na ptačích křídlech

Anna Schlindenbuch


Originální cestopis pro všechny zvídavé děti
Maličká plyšová sova Ája miluje cestování pařátem po mapě. Jednoho dne ji její kamarád Noe zapomene ve vlaku spolu s jejich ošoupaným atlasem Evropy, ze kterého se rozutekly všechny mapy. Ája se rozhodne roztáhnout křídla, objevit svět a přivést ztracené mapy zpátky do atlasu. Sledujte její dobrodružství v tomto netradičním cestopisu a poznejte evropské metropole pomocí pohlednic, které sovička Ája ze svých cest posílá!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788020456304
Datum vydání 25.08.2022
Věk od 6
Formát 210x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,451
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Originální cestopis pro všechny zvídavé děti

Chlapeček Noe jede za babičkou na prázdniny, ve vlaku ale zapomene svou oblíbenou plyšovou hračku – sovičku Áju. Ta se ale rozhodně nehodlá ztratit! Vylétne ven a vydává se svého kamaráda hledat. Během dobrodružné výpravy procestuje hlavní města známých evropských zemí a dozví se spoustu informací o jejich kultuře i historii. Všechny děti, které se ke zvídavé sovičce připojí, čeká pořádná porce zábavných kvízů a hádanek.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Anna Schlindenbuch

Anna Schlindenbuch

Vášnivá cestovatelka, postcrosserka a sběratelka suvenýrů vystudovala historii, muzeologii a etnologii, ale celý svůj profesní život se věnuje marketingu. Od dětství cestuje a za poslední dekádu i spolu se svým synem Noem. Rádi spolu vyrážejí do evropských měst, kde s oblibou objevují i to, co se nedostane na stránky průvodců, a odkud posílají pohlednice přátelům z celého světa.
Zobrazit profil autora

Recenze

tyden.cz - Soví pošta: Evropou na ptačích křídlech

...„Čtenáři na stránkách plných krásných ilustrací od Kateřiny Čermák Brabcové navštíví celkem 10 evropských měst. Kniha je určena hlavně dětem (cca 6-10 let), ale mohou s nimi číst i rodiče a inspirovat se při výběru destinace pro své další rodinné cesty. Dle vlastních slov Anna cestuje od dětství, tedy více než 40 let. S rodiči jezdila pod stan po zemích východního bloku, v mládí stopem po Evrop...

kritiky.cz - Soví pošta - Originální cestopis pro děti

...„Kniha se mně moc líbila. Když jsem ji viděla v edičním plánu vydavatelství, moc jsem si ji přála mít doma a přečíst si ji. Mám moc ráda cestování a ráda se dozvídám zajímavosti z různých kultur. Jelikož mám ve třídě v mateřské škole jako maskota sovičku, kniha Soví pošta byla jasná volba. Je plná zajímavostí, hezkých ilustrací, různých map i památek. Nechybí zde i úkoly, při kterých si s dětmi...
NAPIŠTE NÁM